Quins serveis oferim

A Xavier Vidal i Roca estem contínuament compromesos amb els nostres clients i les seves necessitats. És per això que facilitem una àmplia varietat de serveis per proporcionar un procés de compra eficaç i satisfactòri, dirigit a tot tipus de consumidors. A Xavier Vidal i Roca compten amb l'assessorament dels nostres professionals experts en el sector per ajudar-los davant qualsevol necessitat i resoldre qualsevol dubte que se'ls presenti.

Sabem que la inversió que suposa la compra d'un instrument professional per als nostres clients és un procés que requereix d'una decisió i una satisfacció excel·lents amb el producte en qüestió. En relació a això, destaquem en els nostres serveis dirigits a un públic professional, de necessitats i exigències que requereixen un tracte més delicat i específic. Entre ells, destaquem serveis de restauració, prova d'instruments professionals, exposició i venda d'instruments i arcs històrics, certificacions i valoracions i cerca d'instruments i arcs amb les característiques demandades pel músic.

A Luthier Vidal comptem amb la gran experiència professional de tres persones altament vinculades al món de la lutheria. D'una banda Xavier Vidal, mestre luthier, CEO i fundador de la corporació; Christophe Destannes, expertitzador i perit judicial per la Cort de Riom; i Yannick Li Canu, considerat el millor arqueter del món.

Sol·licitar cita prèvia

Sol·licitar cita prèvia